Veel gestelde vragen

Wat kost een optreden van EDGE?

Dat hangt er helemaal van af. Wil je ons met of zonder live band? Is het voor een goed doel, een zakelijk of privé feest? Is er licht en geluid aanwezig of moeten we dat zelf regelen? Kortom, laat ons weten wat je wensen zijn.

Hoeveel ruimte heeft edge nodig?

Als we met z’n drieën zijn dan graag een oppervlakte van 5m2, maar we hebben ook al eens tussen de schuifdeuren in een woonkamer gestaan. Nemen we onze live band mee, dan moeten we nog een drummer, gitarist en bassist met hun spullen kwijt. In dat geval hebben we graag zo’n 12m2 tot onze beschikking.

Regelt EDGE zelf het licht en geluid?

Wij hebben zelf een zanginstallatie waarmee we voldoende geluid kunnen produceren in een sportkantine of kroeg. Ook hebben we twee licht parren, die desgewenst meegebracht kunnen worden. Uiteraard hebben we, als we met de voltallige band optreden, aanvullend geluid en een geluidsman/vrouw erbij nodig. Dat huren we in of wordt voor ons geregeld.

Treedt edge op in heel Nederland?

Als er maar gezellige mensen komen, dan komen wij ook. Ja dus!

Voor welke gelegenheden treedt EDGE op?

Je kunt met ons heel veel kanten op. Tijdens een diner kunnen we voor achtergrond muziek zorgen en na de streekderby zorgen wij in de sportkantine voor een feest ;-). Bij verdrietige momenten maken we de uitvaart net iets persoonlijker door onze muziek. Voor ouderen in zorginstellingen hebben wij een aangepast repertoire, zodat zij lekker mee kunnen zingen. In de kroeg swing je mee op onze dance classics en zing je mee met de hollandse hits.

 

Met geluidsband of 'Live Band'?

Afhankelijk van je wensen of de locatie, treden we met zijn drieën op met onze geluidsbanden of vragen we Frans (bas), Ad (gitaar) en Jaap (drums) om ons te begeleiden. Met hen samen is ons repertoire nog uitgebreider.