Dineke Huis in 't Veld

Op zesjarige leeftijd ben ik begonnen met zingen in het kinderkoortje van de kerk omdat mijn vader daar organist was. Hierdoor kreeg ik de smaak van het zingen te pakken! Vervolgens ben ik lid geworden van gospelkoor The Young Relations. Dat ging ter ziele en toen ben ik met Gerda die ook bij het Gospelkoor zong naar “Musesi” gegaan. Hier heb ik Elly leren kennen. In dit musicalkoor hebben we met veel plezier een paar jaar gezongen én vele musicals uitgevoerd. Enkele jaren zangles gevolgd bij Ans Booy en meegedaan met een aantal leerlingen uitvoeringen. Vanuit de leerlingen van Ans Booy was een muzikaal ensemble Mixed Voices ontstaan. Samen veel leuke optredens gedaan. Het klikte goed tussen Gerda, Elly en mij . Voor de gein meegedaan met de wedstrijd Apeldoorners met lef in 2004. Toen we deze wonnen is het trio Edge ontstaan (Elly Dineke, GErda). We treden regelmatig op met muziekband en live band. Het meeste geniet ik van onze driestemmigheid maar vooral ook van de gezelligheid tijdens het repeteren van de nummers. Sinds drie jaar zingen we ook samen bij Faktor 12.

Dineke Huis in 't Veld

Op zesjarige leeftijd ben ik begonnen met zingen in het kinderkoortje van de kerk omdat mijn vader daar organist was. Hierdoor kreeg ik de smaak van het zingen te pakken!
Vervolgens ben ik lid geworden van gospelkoor The Young Relations. Dat ging ter ziele en toen ben ik met Gerda die ook bij het Gospelkoor zong naar “Musesi” gegaan. Hier heb ik Elly leren kennen. In dit musicalkoor hebben we met veel plezier een paar jaar gezongen én vele musicals uitgevoerd. Enkele jaren zangles gevolgd bij Ans Booy en meegedaan met een aantal leerlingen uitvoeringen. Vanuit de leerlingen van Ans Booy was een muzikaal ensemble Mixed Voices ontstaan. Samen veel leuke optredens gedaan. Het klikte goed tussen Gerda, Elly en mij . Voor de gein meegedaan met de wedstrijd Apeldoorners met lef in 2004. Toen we deze wonnen is het trio Edge ontstaan (Elly Dineke, GErda). We treden regelmatig op met muziekband en live band. Het meeste geniet ik van onze driestemmigheid maar vooral ook van de gezelligheid tijdens het repeteren van de nummers. Sinds drie jaar zingen we ook samen bij Faktor 12.